About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Contact Info

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+0989 7876 9865 9

info@example.com

Zoekt u Psychologische hulp?

Neem contact op met onze
Aangesloten Praktijken

Psyzorg Hoflanden is een

Coöperatie voor Psychologen Praktijken

Bedankt voor het bezoeken van onze website. Wij attenderen u erop dat Psyzorg Hoflanden geen zorggroep of groepspraktijk is. U kunt zich daarom niet rechtstreeks bij ons aanmelden.

Zoekt u psychologische zorg? Neemt u dan contact op met één van onze Aangesloten Praktijken bij u in de regio.

Voordelen van Psyzorg Hoflanden voor u als cliënt

De Coöperatie Psyzorg Hoflanden bestaat uit een collectief van vrijgevestigde, gekwalificeerde psychologiepraktijken. Welke voordelen heeft dat voor u als cliënt:

01

Eén vaste behandelaar

U heeft één vaste behandelaar, van de eerste behandeling tot de afronding. Cliënten geven aan dit erg prettig te vinden. Er zijn dus geen vervelende wissels tussendoor waardoor u steeds opnieuw uw verhaal moet vertellen en op achterstand raakt. U heeft te maken met een vast en vertrouwd contact. Uit onderzoek blijkt dat de kwaliteit van de behandelrelatie tussen u en uw therapeut in belangrijke mate bijdraagt aan het succes van uw behandeling.

02

Persoonlijk en effectief

Wij werken volgens wetenschappelijk effectief bewezen methoden. Tegelijkertijd hebben wij veel oog voor de persoon als geheel en diens omgeving. U bent bij ons geen nummer. Juist als vrijgevestigde, zelfstandige en ervaren professionals, hebben wij de kennis en de mogelijkheden om maatwerk te leveren in onze zorg.

03

Hoge kwaliteit

Kiest u voor een psycholoog die is aangesloten bij Psyzorg Hoflanden dan kiest u voor kwaliteit. De aangesloten leden zijn BIG geregistreerd psychologen. Het BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) is een onder verantwoordelijkheid van de overheid bijgehouden register, dat duidelijkheid geeft over de bevoegdheid van een zorgverlener. Tevens zijn onze leden ingeschreven bij de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP) en/of het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Daarmee zijn zij voor hun dienstverlening ook gehouden aan de richtlijnen, beroepscode en kwaliteitseisen van hun beroepsorganisatie en aan de eisen voor (her-)registratie. Ook de klachtprocedures van deze organisaties zijn op de leden van toepassing.

04

Kortere wachttijden en slagvaardig

Over het algemeen zijn de wachttijden tussen aanmelding en intake minder lang dan bij instellingen. Daarna is er geen wachttijd voordat de behandeling kan starten, waar elders soms sprake van is. Hierdoor weet u precies wanneer u aan uw behandeling kunt beginnen. Doordat de aangesloten praktijken kleinschalig zijn, zijn de communicatielijnen kort, zowel in het contact met de cliënt als met verwijzers en collega-psychologen. Een slagvaardige aanpak en continuïteit van de zorgverlening zijn hiermee geborgd.

Vind Psychologische hulp bij één van onze

Aangesloten Praktijken

Psyzorg Hoflanden vertegenwoordigt psychologenpraktijken met diverse expertises in de Geestelijke Gezondheidszorg. Zodoende vindt u in het complete overzicht van aangesloten praktijken  altijd wel een zorgverlener met de juiste deskundigheid en ervaring voor uw zorgvraag. 

Hieronder vindt u een kleine greep uit de specialismen van aangesloten praktijken bij Psyzorg Hoflanden: 

Arbeidsgerelateerde Problematiek

Burnout, Ontslag en Financiele zorgen

Kinderen en Jongvolwassenen

Dyslexie, Trauma en Autisme

Relatie problematiek

Communicatie, Echtscheiding, Verlies en rouwverwerking

Cultuur en taalgeraleerd

Emigratie, Inburgering en Uitzetting

Wanneer gaat u naar een psycholoog van de Coöperatie?

De leden van Psyzorg Hoflanden bieden zorg na, of in aanvulling op, het contact met de huisarts en/of begeleiding door de POH GGZ.

Dienstverlening

Met wat voor soort klachten kunt u bij een psycholoog terecht?​

Onderstaand vindt u de meest voorkomende klachten waarvoor cliënten in behandeling kunnen komen bij een psycholoog.

 

  • Somberheid, depressieve klachten
  • Angst en paniekaanvallen
  • Klachten n.a.v. een traumatische gebeurtenis
  • Overspannenheid, burnout
  • Piekeren, obsessieve gedachten of handelingen
  • Lichamelijke klachten waar geen duidelijke verklaring voor is
  • Dwangmatige handelingen of gedachten
  • Seksuele problemen

 

Heeft u in uw dagelijks leven last van een van deze klachten en ondervindt u hier veel hinder van? Dan is het raadzaam met uw huisarts te bespreken of doorverwijzing verstandig is.