About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Contact Info

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+0989 7876 9865 9

info@example.com

Psyzorg Hoflanden

Welkom bij Psyzorg Hoflanden, het samenwerkingsverband van vrijgevestigde BIG-geregistreerde GZ-psychologen, psychotherapeuten en klinisch (neuro) psychologen, werkzaam binnen de regio’s Haaglanden, Delfland, Westland, Oostland, Nieuwe Waterweg Noord, Rotterdam en omstreken.

Samen Sterk!

Vrijgevestigde psychologen bieden een goed alternatief voor institutionele zorg. Wij staan voor goede zorg, een persoonlijke aanpak en korte lijnen. Veranderingen gaan echter snel en om te zorgen dat wij de zorg kunnen blijven leveren op het niveau dat wij nodig achten, versterken wij elkaar door een netwerk te vormen. Wij hebben er daarom gekozen om samen te werken in een coöperatie.  Iedere praktijk heeft een eigen uniek gezicht en een eigen specialisme. Vanuit dit specialisme vullen wij elkaar aan en zetten wij ons samen in voor een GGZ waarin de cliënt centraal staat en die toegankelijk, resultaat- en klachtgericht is. Samen zijn we altijd sterker!